Blue - VGZ ZorgverzekeraarVGZ introduceert een nieuwe zorgverzekering via internet: Blue van VGZ. Het nieuwe product kenmerkt zich door de no-nonsense uitstraling: geen onnodige extra’s in het pakket, wel een goedkoop product, waarbij gemak voorop staat. Zo is de verzekering dagelijks opzegbaar.

Alles online
Blue van VGZ is een nieuwe zorgverzekering. Blue profiteert van een grote verzekeraar als VGZ, maar heeft wel een eigen lage premie doordat alles online plaatsvindt. Blue kent geen medische selectie of ingewikkelde pakketten. Blue heeft naast de basisverzekering twee makkelijke aanvullende verzekeringen. Je betaalt hierin niet voor extra services of vergoedingen waar je geen behoefte aan hebt.

Blue van VGZ is een zorgverzekering via internet. Dat betekent dat verzekerden online de verzekering kunnen afsluiten, en ook via internet hun gegevens zelf kunnen beheren in Mijn Blue. Contact met Blue kan via social media als Twitter en Facebook, en bellen en mailen zijn natuurlijk ook mogelijk.

De zorgverzekering van Blue is daarnaast dagelijks opzegbaar met ingang van de eerstvolgende dag van de volgende maand. Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat driekwart van de Nederlanders (zeer) geïnteresseerd is in een regeling waarbij verzekeringen dagelijks opzegbaar zijn (bron: verzekeringssite.nl).

De campagne voor Blue van VGZ is al gestart, de premie zal later bekend worden gemaakt.

Bezoek de website Blue van VGZ
[VGZ]