Premie basisverzekering 2013 ZEKUR

Zekur ZorgverzekeraarZEKUR van Univé heeft haar zorgpremie voor de basisverzekering 2013 vastgesteld op € 92,25 per maand. Daarmee heeft ZEKUR opnieuw de laagste zorgpremie van Nederland. Bij een eigen risico van € 850,00 komt de maandelijkse premie voor de basisverzekering op € 77,25.

Omdat voor ZEKUR een aantal voorwaarden gelden, is de premie lager dan de premie voor de gebruikelijke basisverzekeringen. Zo is ZEKUR alleen via internet af te sluiten. Daarnaast heeft Univé voor ZEKUR een aantal specifieke zorgaanbieders gecontracteerd voor planbare ziekenhuiszorg en medicijnen. Herhaalrecepten kunnen alleen via de Internet Apotheek worden besteld. Uiteraard kun je voor spoedeisende zorg terecht bij elke zorgverlener naar keuze.

Extra ZEKUR bevat een complete aanvullende zorgverzekering, extra uitgebreide tandartsdekking en een zeer uitgebreide gratis doorlopende reisverzekering met wereldwijde dekking. Bovendien kun je bij Extra ZEKUR kiezen voor de gratis Visa Greencard. De premie voor Extra ZEKUR is voor 2013 vastgesteld op € 24,40 per maand.
[ZEKUR]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.