AnderZorg

AnderZorg ZorgverzekeraarAnderZorg is onderdeel van Menzis. Een gerenommeerde zorgverzekeraar met bijna 2 miljoen verzekerden. Samen met Menzis heeft AnderZorg afspraken gemaakt met vrijwel alle zorgaanbieders van Nederland. Zo heb je optimale keuzevrijheid. We maken afspraken met zorgverleners over prijs en kwaliteit van zorg, maar ook over de organisatie eromheen. AnderZorg biedt zo een scherpe premie en goede zorg.

Waarom een zorgverzekering bij zorgverzekeraar AnderZorg?
Ben jij iemand die niet meer wil betalen voor een zorgverzekering dan nodig is, maar wel goede zorg verwacht als de nood aan de man is? Dan is AnderZorg de zorgverzekeraar voor jou: goedkoop, betrouwbaar en geen medische selectie.

De dekking van de Basisverzekering is bij alle zorgverzekeraars gelijk, maar de premies verschillen. Of je nu op Independer.nl, Verzekeringssite.nl, Zorgkiezer.nl of Kiesbeter.nl kijkt, we staan voor de Basisverzekering bovenaan bij de laagste premies van Nederland. Bij AnderZorg regel je zoveel mogelijk zelf via internet. Dat scheelt gedoe en houdt de premie laag!

Ga naar de website van AnderZorg