TakeCareNow!

TakeCareNow!Wil je altijd wat aan je zorgverzekering hebben? Ook als je nooit ziek bent? Dan is TakeCareNow! precies wat je zoekt.
TakeCareNow! is het jongerenlabel van Agis Zorgverzekeringen die precies biedt wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld vergoedingen voor anticonceptie, maar ook vaccinaties en een aanvullende buitenlanddekking – handig als je op vakantie gaat. Daarnaast vergoedt TakeCareNow! gehoorbeschermers en hebben zij een tandverzekering tegen een lage premie. Bovendien regel je je zaken gemakkelijk online. Je kunt je gegevens inzien en je rekeningen online declareren. Eenvoudig via je DigiD. En dat allemaal tegen een scherpe premie.

Altijd voordeel
Je bent niet dagelijks bezig met je zorgverzekering. Dat is logisch. Daarom gaan ze je niet vertellen welke risico’s je allemaal in het dagelijks leven loopt. Wat ze je wel willen melden, is dat je bij TakeCareNow! altijd wat aan je verzekering hebt. Zo bieden ze je korting op sporten bij Achmea Health Centers bij jou in de buurt, kun je bij praktisch elke zorgverlener terecht en krijg je sportmedisch advies. Zodat je ook in de toekomst fit blijft en nergens last van krijgt.

Goed geregeld
En als je dan toch ergens last van hebt? Dan is je zorgverzekering goed geregeld, zonder dat je er teveel voor betaalt. TakeCareNow! maakt als onafhankelijke zorgverzekeraar deel uit van Agis Zorgverzekeringen. Daarom profiteer je van de zekerheid, professionaliteit, services en continuïteit van één van de grote zorgverzekeraars van Nederland.

Bezoek de website van TakeCareNow!