Vergelijk uw zorgverzekering

Uit diverse onderzoeken blijkt dat er weinig kwaliteitsverschillen zijn tussen zorgverzekeraars, maar het is belangrijk uw zorgverzekering en zorgverzekeraar goed te vergelijken. In de zorgpakketten van de verschillende zorgverzekeraars zitten veel verschillen in de vergoedingen, maar ook in de zorgpremie.

Heeft u een voorkeur voor een zorgverzekeraar? Ga dan vooral kijken op de website van deze zorgverzekeraar en vergelijk daar de verschillende zorgverzekeringen. Heeft u geen voorkeur, of u heeft werkelijk geen idee waar u het beste kan kijken? Dan zijn er voldoende websites die u kunnen helpen om een goede keuze te maken.

Vergelijkingswebsites zorgverzekeringen
Er zijn veel websites waar u de verschillende zorgverzekeringen met elkaar kan vergelijken. Het merendeel van deze vergelijkingssites krijgen een vergoeding van de zorgverzekeraar als u via deze website een zorgverzekering afsluit. Alleen KiesBeter, een initiatief van de overheid, ontvangt geen vergoeding. Maar zowel KiesBeter als de vergelijkingssites voor zorgverzekeringen bieden onafhankelijke informatie.

Zorgverzekering vergelijken?
Wilt u zorgverzekeringen en zorgverzekeraars vergelijken? Kijk dan op één van onderstaande websites: